Ontmoet Chipolo

De Chipolo is de meest veelzijdige bluetooth tracker op de markt. Chipolo hang je aan, doe je in of maak je vast aan dagelijkse spullen die niet graag kwijt wilt raken. Door de verbinding met een mobiele app, vind je vervolgens je spullen snel en gemakkelijk terug.

De Chipolo One is de nieuwe itemzoeker van Chipolo met een luider geluid, langere batterijduur en gratis ‘buiten bereik’ meldingen. Hierdoor hoef jij nooit meer lang te zoeken naar je spullen maar wordt het door Chipolo eenvoudig en snel gevonden.

Wij leveren aan

Over Chipolo

Het verhaal van Chipolo begon met 6 schoolvrienden die tegen een dagelijks probleem aanliepen… het kwijtraken van sleutels. In 2013 gingen ze van start via Kickstarter, inmiddels worden de trackers van Chipolo in meer dan 200 landen gebruikt en zijn ze uitgegroeid tot een internationaal bedrijf die een van de bekendste en meest betrouwbare trackers ter wereld produceert.

Attach

Maak Chipolo vast aan alles wat je niet wil kwijtraken en verbind de Chipolo met jouw telefoon.

Ring

Rinkel jouw Chipolo via de app of druk er twee keer op om je telefoon te laten rinkelen. Zelfs wanneer het geluid van de telefoon uit staat!

Find

De app onthoudt waar je voor het laatst jouw eigendom hebt gezien.

Community

Vind verloren eigendommen terug met de community. Je ontvangt een locatie update wanneer een andere Chipolo gebruiker dichtbij is.

Chipolo One

Chipolo One

De Chipolo One is de meest veelzijdige tracker op de markt met een vervangbare batterij, die ongeveer 2 jaar meegaat. Met een bereik van ruim 60 meter en een geluid van 120 decibel is het terugvinden van waardevolle spullen erg simpel met de Chipolo One. Met de out-of-range meldingen wordt kwijtraken steeds moeilijker!

Chipolo Card

Chipolo Card

De Chipolo Card is de allerdunste Bluetooth-tracker en is daarmee perfect voor ín spullen die je niet kwijt wilt, zoals een portemonnee, paspoort of handtassen. Met een bereik van ruim 60 meter en een geluid van 95 decibel is het terugvinden van waardevolle spullen erg gemakkelijk. Chipolo is de meest verkochte tracker in heel Europa.

Chipolo voor jouw bedrijf

Met een score van een 4+ in de App Store en de Google Play Store bewijst Chipolo een betrouwbare en goedwerkende tracker te zijn. Daarmee is de Chipolo interessant om te verkopen in de retail en via e-commerce. Daarnaast is Chipolo door de diverse kleuren, een breed vlak op de achterkant en het gemak ook een zeer geschikt relatiegeschenk. Want je kan door ons de Chipolo laten bedrukken met jouw bedrijfslogo!

Retail & e-commerce

Retail & e-commerce

Omdat de Chipolo een breed publiek kent, is het voor veel winkels een product dat gemakkelijk als bijverkoop kan dienen. Het Chipolo assortiment past dan ook goed bij bijvoorbeeld electronica-, telefoon-, fiets-, huishoud-, reis- en tassenwinkels. Het is mogelijk Chipolo middels een display flexibel op te nemen in het assortiment.

Premium gifting

Premium gifting

Een geschenk waar je iets mee kunt, wat je helpt een dagelijks probleem op te lossen én dat, dankzij jouw bedrijf! De Classic is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en er zijn vele personalisatie mogelijkheden, zoals opdruk van het logo, custom made verpakking en het logo in de app.

Samenwerken? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je meer informatie? Wij zijn Lars (L’A) en Damian (DAM) en komen graag met je in contact. Dat kan via info@ladam.nl of via +31 (0)630644674.

7D4A8111
Top