Ontmoet Doory

Het begon met een idee hoe we mensen in deze nieuwe aanraakvrije wereld kunnen helpen. Doory gebruik je eenvoudig als verlengstuk van je vinger. Zo kan je zonder een oppervlakte aan te raken een deur openen of op een liftknop drukken. Je kunt Doory simpel aan je sleutelbos of tas hangen.

Te gebruiken voor

Voordelen

Doory is gemaakt van 100% messing. Een virus kan niet lang blijven leven op messing, doordat koper een antimicrobiële werking heeft. Je kunt Doory gemakkelijk schoonmaken en desinfecteren. Doory komt in een milieuvriendelijke verpakking met een antimicrobiële lak.

Doory is bedacht en ontwikkeld door Chipolo d.o.o. uit Slovenië, producent en eigenaar van de gelijknamige tracker, die wereldwijd in 200 landen wordt verkocht.

Retail & e-commerce

Retail & e-commerce

Doory is retail ready! Speciaal voor op de toonbank is een display ontwikkeld waar 30 stuks inpassen. Op deze verpakking staat alle informatie die jou en je klanten helpt om te begrijpen hoe Doory je in deze tijd kan helpen. We bieden een ruime marge voor de winkelier, wat het erg interessant maakt om te verkopen.

Premium gifting

Premium gifting

Doory is een ideaal geschenk in deze periode en kan gepersonaliseerd worden met een logo. Geschikt als massa weggeefproduct, of bijvoorbeeld in een “back-to-work” goodiebag. Daarbij is het ook mogelijk om de verpakking te customizen. Minimale afname voor graveren is 120 stuks, voor verpakking 1.200 stuks.

Samenwerken? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je meer informatie? Wij zijn Lars (L’A) en Damian (DAM) en komen graag met je in contact. Dat kan via info@ladam.nl of via +31 (0)630644674.

7D4A8111
Top